Presentació

El Grup d’Estudi d’Infermeria té com objectiu principal donar visibilitat a la infermeria neurològica a partir de la creació i manteniment actualitzat de les Guies Oficials de Pràctica Clínica d’Infermeria Neurològica de l’SCN, la generació de documents de consens escaients i la contribució a les seccions del Butlletí Oficial de l’SCN que encarregui l’equip editorial. Així com també a partir de la coordinació i organització de jornades, sessions, seminaris i d’altres activitats docents orientades a la formació continuada d’infermeria neurològica.

Per altra banda, també vol fomentar el reconeixement de les infermeres expertes en neurologia en totes les seves modalitats (infermeria d’hospitalització neurològica, infermeria d’hospital de dia de neurologia, infermeria de pràctica avançada de les diferents subespecialitats neurològiques, infermeria d’atenció primària que atenguin a pacients neurològics, etc.), a la vegada que busca establir vincles amb altres grups d’estudi i altres professionals per tal de promoure l’excel·lència en l’atenció i la recerca transversal en neurologia i arribar a ser referència de la infermeria neurològica en totes les instàncies administratives i polítiques del país

Volem animar a tots els socis i sòcies de l’SCN a formar part del grup, ja que no és un grup privatiu d’infermeria, qualsevol persona amb interès en aquest treball transversal pot integrar-se al grup.

Deixem a la vostra disposició un formulari de contacte per poder sol·licitar informació personalitzada en cas que hi estigueu interessats/des.


Demana’ns informació

      He llegit i accepto la Política de Privacitat

    Activitats

    • Reunions interhospitalàries de tots els membres del grup periòdiques (trimestrals/quadrimestrals), presencials o telemàtiques, però itinerants i rotatòries donant representació als diferents centres sanitaris del territori. A cada reunió es tractaran aspectes clínics i de recerca així com qüestions administratives del grup (renovació d’equip coordinador, etc.)
      • L’horari i les dates / calendari de les reunions s’establiran per consens entre els membres del grup

    Les BASES per a optar-hi són les següents:

    1. L’investigador principal haurà de desenvolupar la seva activitat professional a Catalunya i ésser membre de la SCN.
    2. El projecte haurà de realitzar-se en el nostre país. Els projectes multicèntrics de centres catalans seran avaluats positivament, malgrat no ser un requeriment indispensable per optar a la beca.
    3. S’haurà d’enviar la memòria del projecte escrit en català per via correu electrònic a la Societat Catalana de neurologia scn@suportserveis.com abans del 5 d’abril de 2025.
    4. El projecte s’ha de presentar omplint el formulari de la beca i enviar-ho juntament amb el pressupost detallat, el CV dels investigadors (format CVN-versió abreujada), la bibliografia i la memòria del projecte, que haurà d’incloure:
      • Nom i cognoms, adreça i lloc de treball de l’investigador principal i de la resta d’investigadors.
      • Antecedents sobre el tema i interès científic del projecte.
      • Material i mètode, inclòs el temps aproximat de durada de l’estudi.
      • Anàlisi de la viabilitat del projecte, detallant els mitjans necessaris i la disponibilitat.
      • Memòria econòmica detallada.
      • Currículum dels investigadors i experiència prèvia sobre el tema.
    5. L’ajut està dotat amb 3.000€; la meitat de l’import es lliurarà en el moment de la seva concessió en la XXIX Reunió Anual de l’SCN (8 de maig de 2025), i la resta una cop s’hagin presentat els resultats finals de l’estudi, en un termini màxim de dotze mesos, en la següent reunió anual 2026. Si en aquest termini no es reben els resultats del projecte o un informe amb el que s’ha dut a terme, no es lliurarà el segon termini. Es podrà concedir una pròrroga de 6 mesos per finalitzar el projecte, sempre i quan l’informe emès a l’any ho justifiqui, la manca de presentació d’aquest informe final inhabilitarà a l’investigador principal per a demanar una nova beca durant els dos següents anys. Un cop presentats els resultats, el segon pagament s’haurà de transferir dins dels quatre mesos següents. El projecte premiat es publicarà a la pàgina web de l’SCN, amb el corresponent informe final una vegada entregat.
    6. L’ajut no serà incompatible amb altres finançaments i caldrà fer constar que el treball ha rebut el finançament de la Fundació Societat Catalana de Neurologia.

    Per a més informació en relació a la liquidació de la Beca, caldrà posar-se en contacte amb la Secretaria Tècnica de la Fundació SCN scn@suportserveis.com

    Presentar-se a la Beca FSCN-NeuroInfermeria

    Per poder ser candidat i optar a la Beca FSCN-NeuroInfermeria, s’ha de fer arribar el formulari de la beca, el pressupost detallat, el CV (CVN versió abreujada), la bibliografia i la memòria del projecte abans del 5 d’abril de 2025.

    Les dues vies possibles són:

    • Enviar un email a scn@suportserveis.com
    • Si ho preferiu, també ho podeu enviar a través del següent formulari.

        He llegit i accepto la Política de Privacitat

      Comparteix-ho!
      • Coordinadora: IPA Lali Giné. Hospital Universitari Vall d'Hebron, Barcelona
      • Secretària: IPA Guadalupe Fernández. Hospital Clínic, Barcelona