Presentació

El Grup d’Estudi d’Infermeria té com objectiu principal donar visibilitat a la infermeria neurològica a partir de la creació i manteniment actualitzat de les Guies Oficials de Pràctica Clínica d’Infermeria Neurològica de l’SCN, la generació de documents de consens escaients i la contribució a les seccions del Butlletí Oficial de l’SCN que encarregui l’equip editorial. Així com també a partir de la coordinació i organització de jornades, sessions, seminaris i d’altres activitats docents orientades a la formació continuada d’infermeria neurològica.

Per altra banda, també vol fomentar el reconeixement de les infermeres expertes en neurologia en totes les seves modalitats (infermeria d’hospitalització neurològica, infermeria d’hospital de dia de neurologia, infermeria de pràctica avançada de les diferents subespecialitats neurològiques, infermeria d’atenció primària que atenguin a pacients neurològics, etc.), a la vegada que busca establir vincles amb altres grups d’estudi i altres professionals per tal de promoure l’excel·lència en l’atenció i la recerca transversal en neurologia i arribar a ser referència de la infermeria neurològica en totes les instàncies administratives i polítiques del país

Volem animar a tots els socis i sòcies de l’SCN a formar part del grup, ja que no és un grup privatiu d’infermeria, qualsevol persona amb interès en aquest treball transversal pot integrar-se al grup.

Deixem a la vostra disposició un formulari de contacte per poder sol·licitar informació personalitzada en cas que hi estigueu interessats/des.


Demana’ns informació

    He llegit i accepto la Política de Privacitat

  Activitats

  • Reunions interhospitalàries de tots els membres del grup periòdiques (trimestrals/quadrimestrals), presencials o telemàtiques, però itinerants i rotatòries donant representació als diferents centres sanitaris del territori. A cada reunió es tractaran aspectes clínics i de recerca així com qüestions administratives del grup (renovació d’equip coordinador, etc.)
   • L’horari i les dates / calendari de les reunions s’establiran per consens entre els membres del grup
  Comparteix-ho!
  • Coordinadora: IPA Lali Giné. Hospital Universitari Vall d'Hebron, Barcelona
  • Secretària: IPA Guadalupe Fernández. Hospital Clínic, Barcelona