En aquest apartat trobareu tota la informació de les diferents malalties neurològiques que trobem dins de la Societat Catalana de Neurologia, en un format dinàmic d’infografies i entrevistes.

Slide Dia Mundial Epilèpsia_Societat Catalana de Neurologia

Informació sobre l’Epilèpsia

Amb la coordinació de la Dra. Desiree Muriana i la Dra. Ester Tió, coordinadores del Grup d’Estudi d’Epilèpsia i amb la col·laboració del Dr. Juan Luis Becerra de l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona i de l’Associació Mar de Somnis.

Banner Dia Mundial del Parkinson - Societat Catalana de Neurologia - 11 abril

Informació sobre el Parkinson

Amb la coordinació del Dr. Pau Pastor i la Dra. Dolores Vilas, coordinadors del Grup d’Estudi de Trastorns del Moviment i amb la col·laboració del Dr. Francesc Valldeoriola de l’Hospital Clínic de Barcelona i de l’Associació Catalana per al Parkinson.

_Banner Dia Mundial Esclerosi Múltiple_Societat Catalana de Neurologia_2020

Informació sobre l’Esclerosi Múltiple

Amb la coordinació de la Dra. Olga Carmona i la Dra. Yolanda Blanco, coordinadores del Grup d’Estudi d’Esclerosi Múltiple i amb la col·laboració de la Dra. Elvira Munteis de l’Hospital del Mar de Barcelona i de la Fundació GAEM.

Banner Dia Mundial de la Miastènia Gravis - 2 de juny 2020 - Societat Catalana de Neurologia

Informació sobre la Miastènia Gravis

Amb la coordinació del Dr. Raúl Domínguez i la Dra. Aida Alejaldre, coordinadors del Grup d’Estudi de Neuromuscular i amb la col·laboració de la Dra. Isabel Illa de l’Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau de Barcelona i de l’Associació AMICAT.

Banner Dia Mundial de l'ELA - 21 de juny 2020 - Societat Catalana de Neurologia

Informació sobre l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA)

Amb la coordinació del Dr. Raúl Domínguez i la Dra. Aida Alejaldre, coordinadors del Grup d’Estudi de Neuromuscular i amb la col·laboració de la Dra. Mònica Povedano de l’Hospital Universitari de Bellvitge de Barcelona i de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls.

Banner Dia Mundial Ictus - 29 octubre 2020 - Societat Catalana de Neurologia

Informació sobre l’Ictus

Amb la coordinació del Dr. Pol Camps i el Dr. Manuel Gómez-Choco, coordinadors del Grup d’Estudi de Vascular i amb la col·laboració del Dr. Joan Martí Fàbregas de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona i de l’Associació Superar l’Ictus Barcelona.

_Banner Migranya - 19 abril - Societat Catalana de Neurologia

Informació sobre la Migranya

Amb la coordinació del Dr. Jordi Sanahuja i la Dra. Marta Torres, coordinadors del Grup d’Estudi de Cefalees i amb la col·laboració del Dr. Mariano Huerta de l’Hospital de Viladecans i de la Sra. Patricia Ripoll, fundadora de MamaTieneMigraña.

Comparteix-ho!